Yrittäjä esittäytyy

Saroj Bhandari

Toimitusjohtaja | Finstorage Ky

Olen lähtöisin Nepalista ja tulin vuonna 2008 Suomeen ja Seinäjoen SEAMKiin opiskelemaan liiketaloutta. Vuonna 2011 opintojeni valmistuttua siirryin tälle alalle toimien ensin agenttina rullakoitten ja häkkien parissa esimerkiksi Keskon ja Postin (Itella) kanssa.  Itsenäiseksi toimijaksi ryhdyin vuonna 2018 ja näin yritykseni Finstorage syntyi.

Toiminta-ajatuksenani on ollut suoraviivainen liiketoiminta, jossa ylimääräiset välikädet on jätetty pois. Finstoragella on oma tehdastuotantolinjansa, jossa tilauksemme ovat aina etusijalla. Tällä tavoin tuotannon valvonta sekä tuotteiden laatu on tarkkaan kontrolloitua ja pääsemme tekemään esimerkiksi raaka-aineostomme itse. Oma tuotantolinja takaa myös nopean toimituksen.

Valmiit tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaalle ilman lisäkustannuksia tuovia välikäsiä. Näin lopputuotteen hinta saadaan pysymään erittäin kilpailukykyisenä.

Emme myöskään tyydy myymään vain jo valmiita ja olemassa olevia tuotteita, sillä haluamme luoda jokaiselle asiakkaallemme juuri hänen yksilölliseen tarpeeseensa sopivan logistiikka-/varastointituotteen. Pitkä kokemukseni alalta on asiakkaani etu.

Ota yhteyttä – tehdään yhdessä toimiva kokonaisuus!

WhatsApp chat